img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

MacBook Air 13" M2 2022

Apple M2 8-Core / 8 GB RAM / 256 GB SSD / 8-Core GPU / Midnight / Kohtalainen

Tuotekuvaus

Uskomattoman ohut ja kaunis muotoilu Applen M2:lla, 8-ytimisellä prosessorilla ja Applen näytönohjaimella jotka takaavat nopeuden ja suorituskyvyn! Liquid Retina -näyttö on 13,6" ja tarjoaa kauneimmat laajat P3-värit ja erittäin yksityiskohtaisen kuvanlaadun. 1080p FaceTimeHD-kameran suorituskyky on hämärässäkin uskomaton. Kolmen mikrofonin järjestelmä erottaa äänesi taustamelusta, joten voit soittaa videopuheluita missä tahansa. Kaiutinjärjestelmässä on neljä kaiutinta ja surround-ääni, jotka ovat täydelliset elokuvien katseluun sekä musiikin kuunteluun.

Tuotetiedot

Väri: Midnight
Prosessori: Apple M2 8-Core
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: 8-Core GPU
Kovalevy: 256 GB SSD
MPN: Mac14,2
Lisätarvikkeet:
  • Laturi

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Laitteessa on selkeitä käytön jälkiä, kuten naarmuja ja/tai kolhuja. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.