img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

MacBook Air 13"

Apple M1 8-Core / 8 GB RAM / 256 GB SSD / 7-Core GPU / Silver / Hyvä

Tuotekuvaus

MacBook Air 13 "M1 -mallin mukana tulee Retina-näyttö ja True Tone -tekniikka, joka säätää näytön värilämpötilan automaattisesti ympäristön valon mukaan. Se tukee nyt laajaa P3-väriskaalaa, jonka avulla näyttö voi näyttää enemmän eloisia, tarkkoja ja todenmukaisia kuvia. Erityisesti Macille suunnitellulla uudella M1-sirulla se tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, mukautetut tekniikat ja vallankumouksellisen virrankulutuksen. Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisten toimesta!

Tuotetiedot

Väri: Silver
Prosessori: Apple M1 8-Core
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: 7-Core GPU
Kovalevy: 256 GB SSD
MPN: MacBookAir10,1
Lisätarvikkeet:
  • Laturi

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Laitteessa on näkyviä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai kolhuja. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.