img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

Apple TV (4th gen)

64 GB / Kuin uusi

Apple TV (4th gen)

64 GB / Kuin uusi

Kuntoluokka question  mark icon

Kohtalainen

Hyvä

Erittäin hyvä

Kuin uusi

Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Ilmainen ilmastokompensoitu toimitus

Ilmainen 14vrk palautus
Ilmainen 14vrk palautus
12 kuukauden takuu
12 kuukauden takuu

Valitettavasti tuote on loppu.

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen Apple TV -mediasoitin 32GB tallennustilalla tarjoaa kattavan viihdevalikoiman televisioosi. Voit nauttia mm. iTunesisin, Netflixin ja YouTuben sisällöstä entistä mukavammin. AirPlaylla voit toistaa iPhonella tai iPadilla olevia videoita, esitellä kuvia ja nauttia musiikista televisiosi kautta. Apple TV tukee 1080p HD -kuvaa ja Dolby Digital 7.1 -tilaääntä. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi Apple Remote -kaukosäädin sekä virtajohto. Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisten toimesta!

Tuotetiedot

Kovalevy: 64 GB
MPN: AppleTV5,3
Lisätarvikkeet:
  • Laturi + latauskaapeli

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kuin uusi: Laitteessa ei ole käytön jälkiä - näyttää uudenveroiselta. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.