Tietoa myyjälle

Käytetyn laitteen myymisessä kaupan luotettavuus, turvallisuus ja helppous ovat ensisijaisen tärkeitä asioita.

Laitteen myyminen

Laitteen myyminen on nyt erittäin helppoa. Myyntitilaus tehdään sähköisesti verkkokaupassamme muutamalla klikkauksella, ja hintatyökalun avulla saat tarkan hinta-arvion laitteestasi heti. Myyntitilauksen vahvistamisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi postituskortin laitteen ilmaista postitusta varten. Voit tilat laitteellesi kuriirilta noudon tai viedä laitteen lähimpään DHL Service Pointtiin. Huomioithan, että sähköinen myyntitilaus tulee tehdä aina ennen laitteen toimittamista tarkastukseen. Laitetarkastuksen jälkeen (2-5 arkivuorokautta) laite maksetaan tilillesi. Mikäli laitteen hintaa muutetaan tarkastuksen perusteella, ilmoitamme asiasta aina sähköpostitse. Sinulla on oikeus hyväksyä tai hylätä päivitetty tarjous. Omistat laitteen aina siihen asti, kunnes olemme maksaneet sen.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallinen ja luotettava kaupankäynti on käytetyn laitteen kohdalla avainasemassa. Olemme toimineet käytettyjen laitteiden parissa jo useita vuosia, joten ymmärrämme alaan liittyvät haasteet ja periaatteet. Olemme luoneet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toimivan konseptin käytettyjen laitteiden kaupankäyntiin. Teemme tiivistä yhteistyötä eri Apple-toimijoiden, kuten Suomen Apple-käyttäjät ry:n kanssa.

Turvallisuutta ja luotettavuutta lisää myös se, että laitteet tarkastetaan valtuutettujen ammattilaisten toimesta Apple-huollossa. Voit olla varma, että laitettasi käsitellään oikein ja vastuullisesti. Laitteet tarkastetaan ulkoisesti ja niiden suorituskyky testataan. Lisäksi laitteen tiedostot hävitetään tietoturvallisesti Apple-huollossa laitetarkastuksen yhteydessä.

Hinta

Hintatyökalumme on markkinoiden huippua. Laitteen tunnistamisen lisäksi hintatyökalu laskee useiden kymmenien eri parametrien avulla tarkan hinnan laitteestasi. Pyrimme antamaan laitteesta parhaan mahdollisen hinnan, jonka lisäksi tarjoamme tietoturvallisen ja erittäin helpon tavan laitteen myymiseksi. Laitetarkastuksen jälkeen rahat maksetaan suoraan ilmoittamallesi tilille. Saat maksusta erillisen ilmoituksen sähköpostitse.