img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

Watch Ultra Titanium Cellular (49mm)

49mm / Titanium / Midnight Ocean Band / Erittäin hyvä

Watch Ultra Titanium Cellular (49mm)

49mm / Titanium / Midnight Ocean Band / Erittäin hyvä

Väri

Runko

Ranneke

Kuntoluokka question  mark icon

Kohtalainen

Hyvä
+ 589 €

Erittäin hyvä

Kuin uusi

Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Ilmainen ilmastokompensoitu toimitus

Ilmainen 14vrk palautus
Ilmainen 14vrk palautus
12 kuukauden takuu
12 kuukauden takuu

Valitettavasti tuote on loppu.

Tuotekuvaus

Urheilijoille suunniteltu Apple Watch, jossa aina päällä oleva suuri ja kirkas safiirilasinen Retina LTPO OLED -näyttö. Kestävä 49 mm titaanikuori, jossa Digital Crown, tuntopalaute, sivupainike sekä uusi toiminto -painike. Myös kaksi kaiutinta ja 3 mikrofonia. Tästä Watchista löydät kompassin, sykeanturin, EKG apin, veren happitasapainoanturin sekä apin ja syvyysmittarin. Laite myös tunnistaa ruumiinlämmön sekä veden lämpötilan ja ilmoittaa korkeasta sekä matalasta sykkeestä ja epäsäännöllisen sydänrytmistä. Turvallisuudesta huoletii sireeni, Kolarintunnistus sekä kaatumisentunnistus ja kansainväliset hätäpuhelut.

Tuotetiedot

Case: 49mm
Väri: Titanium
MPN: Watch6,18
Lisätarvikkeet:
  • Laturi + Ranneke

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Erittäin hyvä: Laitteessa saattaa olla pieniä naarmuja, mutta ei havaittavia käytön jälkiä. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.