img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

Tuotekuvaus

MacBook Pro 14" M3 2023 tarjoaa uudenlaista tehoa! M3-sirulla on erinomainen suorituskyky ja se selviää vaativimmistakin tehtävistä säilyttäen samalla poikkeuksellisen tehokkuuden! 14 tuuman näytöllä, magic keyboard ja Touch ID, 1080p FaceTime HD -kameralla, kolmella studiotason mikrofonilla ja kuuden kaiuttimen surround-äänijärjestelmällä et ainoastaan näytä terävältä, vaan myös kuulostat! Mitä muuta voisit enää tarvita?

Tuotetiedot

Väri: Space Black
Prosessori: Apple M3 Pro 12-Core
Muisti: 18 GB
Näytönohjain: 18-Core GPU
Kovalevy: 1 TB SSD
MPN: Mac15,3
Lisätarvikkeet:
  • Laturi

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Laitteessa on selkeitä käytön jälkiä, kuten naarmuja ja/tai kolhuja. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.