img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

iPhone 14 Pro Dual eSIM

128GB / Space Black / Kuin uusi

iPhone 14 Pro Dual eSIM

128GB / Space Black / Kuin uusi

Väri

Kapasiteetti

128GB

256GB

512GB

1TB

Kuntoluokka question  mark icon

Kohtalainen

Hyvä

Erittäin hyvä

Kuin uusi

Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Ilmainen ilmastokompensoitu toimitus

Ilmainen 14vrk palautus
Ilmainen 14vrk palautus
12 kuukauden takuu
12 kuukauden takuu

Valitettavasti tuote on loppu.

Tuotekuvaus

Edistyksellisin ja supernopea A16 Bionic -siru. Terävääkin terävämmillä yksityiskohdilla varustettu ja 2x kirkkaampi 6,1” Super Retina XDR OLED -näyttö sekä tietenkin 5G-yhteys. 48 Mpix pääkamera sekä TrueDepth-etukamera takaavat ammattitason kuvat. Ceramic Shield tekee laiteesta erittäin kestävän. Näyttö on aina päällä ja TrueTone säätää näytön kirkkauden oikeaksi ympäristön valoisuuden mukaan. Lisäksi Dynamic Island tuo ilmoitukset ja toiminnot esille uudistetulla tavalla. Turvallisuudestasi huolehtii kolarintunnistus, joka soittaa apua, jos sinä et voi.

Tuotetiedot

Väri: Space Black
Muisti: 128GB
MPN: iPhone15,2
Lisätarvikkeet:
  • Latauskaapeli

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kuin uusi: Laitteessa ei ole käytön jälkiä - näyttää uudenveroiselta. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.