img

Valitettavasti tuote on loppu.

Mutta voit valita toisen tuotteen verkkokaupassamme

img

iPhone 13 Pro Max

1TB / Graphite / Kohtalainen

iPhone 13 Pro Max

1TB / Graphite / Kohtalainen

Väri

Kapasiteetti

128GB
+ 699 €

256GB
+ 759 €

512GB

1TB

Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Ilmainen ilmastokompensoitu toimitus

Ilmainen 14vrk palautus
Ilmainen 14vrk palautus
12 kuukauden takuu
12 kuukauden takuu

Valitettavasti tuote on loppu.

Tuotekuvaus

Mahtavalla 6,7” Super Retina XDR näytöllä varustettu iPhone 13 Pro Max takaa tarkan, kirkkaan ja super terävän käyttökokemuksen. A15 Bionic siru yhdessä 5-ytimisen näytönohjaimen kanssa tekee laitteesta erittäin nopean, vielä kun tähän lisätään 5G on vauhti hurjaa! 12 megapikselin kameralla otat ammattitason kuvat ja videot, myös hämärässä! Ceramic Shieldin ansiosta laite on myös todella kestävä.

Tuotetiedot

Väri: Graphite
Muisti: 1TB
MPN: iPhone14,3
Lisätarvikkeet:
  • Latauskaapeli

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu Apple-ammattilaisen toimesta! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Laitteessa on selkeitä käytön jälkiä, kuten naarmuja ja/tai kolhuja. Laite on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi.

Toimitustapa

Ilmainen ja nopea toimitus!

Arkipäivänä ennen klo 12:00 tehnyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Myöhemmin tehnyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksessa DHL:n palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitusvaihtoehdot ovat toimitus suoraan kotiovelle tai lähimpään DHL:n palvelupisteelle. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten.

Hiilineutraali kuljetus!

Kaikki lähetyksemme ovat täysin hiilineutraaleja! Tämä saavutetaan käyttämällä DHL GOGREEN -palvelua. DHL GOGREEN mahdollistaa osallistumisemme ilmastonsuojeluhankkeisiin eri puolilla maailmaa kannattamalla projekteja energiatehokkuuden, uusiutuvan energian ja metsittämisen saralla.

14 päivän palautusoikeus!

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakkaamme sanovat

Ozone Pitch

Ympäristöystävällinen - Säästää jopa x CO2-päästöjä.