MacBook Pro 15″

Intel Quad-Core i7 2.5 GHz / 8 GB / 240 GB SSD

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Isolla LED -taustavalaistulla näytöllä varustettu kannettava tietokone, joka mahdollistaa haastavammankin työskentelyn. Sarjassaan tehokkain Intelin toisen sukupolven Core-arkkitehtuuri nopeuttaa toiminnot yhdessä tehokkaan näytönohjantekniikan kanssa aivan huikealle tasolle. Kestävä alumiininen runko ja tyylikäs ulkoasu tarjoavat unohtumattoman käyttökokemuksen. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi Apple 85W MagSafe -virtalähde. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2011. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i7 2.5 GHz
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: AMD Radeon HD 6770M 1GB/Intel HD Graphics 3000
Resoluutio: 1680 x 1050
Kovalevy: 240 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 92 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Rungossa käytön jälkiä ja vaalentumaa. Näytössä näppäimistön painautumaa. Kannessa lommo . DVD-asema ei ole käytettävissä, muuten toiminnallisesti hyväkuntoinen laite.
Tuotenumero 1F69I877

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!