MacBook Air 11″

Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz) / 4 GB / 128 GB SSD

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

MacBook Air 11" TFT-laajakuvanäytöllä varustettu ultrakevyt kannettava tietokone tyylikkääseen työskentelyyn. Tehokas Intel-prosessori ja entistä kestävämpi akkuteknologia takaavat uskomattoman suorituskyvyn. Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -laturi. Laitemallin julkaisuajankohta alkuvuosi 2014. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz)
Muisti: 4 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 5000
Resoluutio: 1366 x 768
Kovalevy: 128 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: High Sierra 10.13
Tuotteen ikä: 59 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Siisti ja hyväkuntoinen laite.
Tuotenumero 1F71I792

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!