iMac 27″ (2.7GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i5 2.7 GHz / 8 GB / 1 TB HDD

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

iMac-sarjan suurin ja edistyksellisin tietokone tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Thunderbolt-liitäntätekniikan ansiosta salamannopeaa tiedonsiirtoa laitteiden välillä. Suuri 27" LED-taustavalaistu näyttö vie yllättävän vähän tilaa työpöydälläsi. Tuotepakettiin kuuluu laitteen lisäksi Applen langaton näppäimistö, hiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuvuosi 2011. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 2.7 GHz
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: AMD Radeon HD 6770M
Resoluutio: 2560 x 1440
Kovalevy: 1 TB HDD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 90 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Takana naarmuja.
Tuotenumero 1F67I515

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!