iMac 27″ (2.7GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i5 2.7 GHz / 8 GB / 1 TB

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

iMac-sarjan suurin ja edistyksellisin tietokone tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Thunderbolt-liitäntätekniikan ansiosta salamannopeaa tiedonsiirtoa laitteiden välillä. Suuri 27" LED-taustavalaistu näyttö vie yllättävän vähän tilaa työpöydälläsi. Tuotepakettiin kuuluu laitteen lisäksi Applen langallinen näppäimistö, hiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuvuosi 2011. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 2.7 GHz
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: AMD Radeon HD 6770M
Resoluutio: 2560 x 1440
Kovalevy: 1 TB
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 83 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Toiminnallisesti hyväkuntoinen laite. Näytön vasemmalla puolen naarmu, joka voi näkyä käytössä. Rungossa käytön jälkiä.
Tuotenumero 1F68I120

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!