iMac 27″

Intel Quad-Core i7 3.4 GHz / 16 GB RAM / 1 TB HDD / Mid 2011

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

iMac-sarjan suurin ja edistyksellisin tietokone tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Thunderbolt-liitäntätekniikan ansiosta salamannopeaa tiedonsiirtoa laitteiden välillä. Suuri 27" LED-taustavalaistu näyttö vie yllättävän vähän tilaa työpöydälläsi. Laitemallin julkaisuvuosi 2011. Tuote on täysin testattu valtuutetun Applen teknikon toimesta!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i7 3.4 GHz
Muisti: 16 GB
Näytönohjain: AMD Radeon HD 6970M
Resoluutio: 2560 x 1440
Kovalevy: 1 TB HDD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Malli: Mid 2011
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Tuotenumero 1F91I921
Lisätarvikkeet
  • Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi Applen langallinen näppäimistö, Applen langallinen hiiri sekä virtajohto

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Lisätiedot

  • Näytössä pieniä hiusnaarmuja
  • Rungossa pienet käytön jäljet
  • Rungossa selkeät käytön jäljet
  • Lommoja kulmassa

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!