iMac Retina 4K 21.5″ (3.1GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i5 3.1 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 8 GB / 1 TB

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Ultraohut iMac tuo pelkistettyä tyyliä työpöydälle. Upea Retina 4K -näyttö, tehokas viidennen sukupolven Intel-prosessori, supernopea näytönohjain ja paljon muuta rakennettuna tyylikkääseen kokonaisuuteen! Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi langaton näppäimistö, hiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2015. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 3.1 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: Intel Iris Pro Graphics 6200 1GB
Resoluutio: 4096 x 2304
Kovalevy: 1 TB
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 113 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Rungossa lievää käytön jälkeä.
Tuotenumero 1F70I087

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä. Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!