iMac 21.5″

Intel Quad-Core i5 2.7 GHz (Turbo Boost 3.2 GHz) / 8 GB / 1 TB HDD

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Yksiosainen tietokone tuo pelkistettyä tyyliä työpöydälle. iMacissa on upea laajakuvanäyttö, tehokas Intel-neliydinprosessori, nopea näytönohjain ja paljon muuta rakennettuna superohueen kokonaisuuteen! Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi langallinen näppäimistö, tarvikehiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2012. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 2.7 GHz (Turbo Boost 3.2 GHz)
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GT 640M/Intel HD Graphics 4000
Resoluutio: 1920 x 1080
Kovalevy: 1 TB HDD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 78 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Rungossa käytön jälkeä, takana naarmuja, jalassa vaalentumaa.
Tuotenumero 1F69I017

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!