Syysale on nyt käynnissä! Katso huipputarjoukset tästä

Watch 1st gen Standard (42mm)

Black Stainless Steel / Black Sport Band

3.0 /5.0

169 €

ALV 0%   Toimitus 0.00 €

Tuotekuvaus

Apple Watch Standard tekee arjesta helpompaa. Vastaanota ilmoituksia ja vastaa niihin käden käänteessä. Laadun takaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori, safiirilasi ja Retina-näyttö Force Touch -ominaisuudella. Laitteen malli on Watch 1st generation. Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi ranneke ja Apple USB -virtalähde. Tuote on täysin testattu valtuutetun Applen teknikon toimesta!

Tuotetiedot

Case: 42mm
Väri Black Stainless Steel
Rannekkeen väri Black Sport Band
Käyttöjärjestelmä: watch OS 4
Tuotteen ikä: 54 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Tuotenumero 2F06I504
Lisätarvikkeet
  • Laturi
  • Ranneke

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Lisätiedot

  • Rungossa pieni taipuma
  • Rungossa selkeät käytön jäljet

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!