Mac Mini

Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz) / 4GB / 500 GB HDD

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Apple Mac Mini ottaa kaiken irti pienestä koostaan. Varustettu Intelin neljännen sukupolven prosessorilla! Tyylikäs työasema monipuoliseen käyttöön. Tuotepaketti sisältää laitteen lisäksi virtajohdon. Laitemallin julkaisuvuosi 2014. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz)
Muisti: 4GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 5000
Resoluutio: -
Kovalevy: 500 GB HDD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 33 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Tuotenumero 1F81I703
Lisätarvikkeet
  • Virtajohto

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!