Reserved: Mac Mini

Dual Core Intel Core i5 2.5GHz / 16GB DDR3 1600MHz / 500GB HDD 5400rpm

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Apple Mac Mini ottaa kaiken irti pienestä koostaan. Varustettu Intelin kolmannen sukupolven Core i5 -prosessorilla! Tyylikäs työasema monipuoliseen käyttöön. Tuotepaketti sisältää laitteen lisäksi HDMI–DVI -näyttöadapterin ja virtajohdon. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Dual Core Intel Core i5 2.5GHz
Muisti: 16GB DDR3 1600MHz
Näytönohjain: Intel HD Graphics 4000 1536MB
Resoluutio: -
Kovalevy: 500GB HDD 5400rpm
Lataussyklit: -
Käyttöjärjestelmä: 10.12.6
Tuotteen ikä: 68 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Alkuperäispakkaus puuttuu? Kyllä
Tuotenumero 9N90L29
Lisätarvikkeet
  • Virtajohto

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa DHL palveluita ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Huom. Tällä tilauksella ei ole noutomahdollisuutta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!