MacBook Pro 15″

Intel Quad-Core i7 2.7 GHz / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Early 2013

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Tyylikäs Apple MacBook Pro 15" Retina-näytöllä, jossa on yli 5 miljoonaa pikseliä! Nopea flash-arkkitehtuuri ja sarjassaan tehokkaampi Intelin kolmannen sukupolven 2.7 GHz -prosessori tekevät kaikesta erittäin nopeaa. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -virtalähde. Laitemallin julkaisuajankohta alkuvuosi 2013. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i7 2.7 GHz
Muisti: 16 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 5000
Resoluutio: 2880 x 1800
Kovalevy: 512 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Malli: Early 2013
Tuotteen ikä: 73 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Tuotenumero 1F82I815
Lisätarvikkeet
  • Laturi

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Lisätiedot

  • Rungossa pienet käytön jäljet

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!