MacBook Air 13″

Intel Core i5 1.8 GHz / 4 GB RAM / 128 GB SSD / Mid 2012

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

MacBook Air 13" TFT-laajakuvanäytöllä varustettu ultrakevyt kannettava tietokone tyylikkääseen työskentelyyn. Intelin 1.8 GHz dual-core i5 -prosessori ja 128 GB SSD -kovalevy takaavat uskomattoman suorituskyvyn. Tuotepakettiin sisältyy Apple MagSafe 2 -virtalähde. Laitemallin julkaisuvuosi 2012. Tuote on täysin testattu valtuutetun Applen teknikon toimesta!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i5 1.8 GHz
Muisti: 4 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 4000
Resoluutio: 1440 x 900
Kovalevy: 128 GB SSD
Lataussyklit: 77% / 692
Käyttöjärjestelmä: Mojave 10.14
Malli: Mid 2012
Tuotteen ikä: 94 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Tuotenumero 2F00I456
Lisätarvikkeet
  • Laturi

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Lisätiedot

  • Näytössä lievä painauma näppäimistöstä
  • Näytössä valovuotoa
  • Rungossa pienet käytön jäljet
  • Rungossa selkeät käytön jäljet
  • Näytössä vaaleita täpliä
  • Lommoja kulmassa

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!