MacBook Pro Retina 13″ (2.4GHz Core i5) *ES Näppäimistö *Erikoistarjous

Intel Core i5 2.4GHz (Turbo boost 2.9 GHz) / 8 GB / 256 GB SSD

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Tyylikäs Apple MacBook Pro 13" Retina-näytöllä, jossa on yli 4 miljoonaa pikseliä! Supernopea flash-arkkitehtuuri ja Intelin neljännen sukupolven kaksiytiminen prosessori tekevät kaikesta erittäin nopeaa. Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -virtalähde. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2013. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Laitteessa espanjankielinen näppäimistön layout.

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i5 2.4GHz (Turbo boost 2.9 GHz)
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: Intel Iris Pro Graphics
Resoluutio: 2560 x 1600 pikseliä
Kovalevy: 256 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 60 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Näytön FaceTime HD camera ei toimi, sen vuoksi kuntoluokka kohtalainen. Laitteessa espanjankielinen näppäimistön layout!
Tuotenumero 1F43I931

Kattava Käyttöturva

Tuote on tarkastettu valtuutetussa Apple-huollossa. Tuotteella on 6 kuukauden Käyttöturva. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä. Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!