iMac 27″ (3.4GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i5 3.4 GHz (Turbo Boost jopa 3.8 GHz) / 24 GB / 1 TB

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Ultraohut iMac tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Varustettu sarjassaan tehokkaammalla neljännen sukupolven 3.4 GHz -neliydinprosessorilla ja NVIDIA GeForce GTX 775M -näytönohjaimella, jossa 2 GB muistia!  Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi Applen langallinen näppäimistö, tarvikehiiri ja virtajohto.  Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2013.  Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 3.4 GHz (Turbo Boost jopa 3.8 GHz)
Muisti: 24 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 775M 2GB + Intel Iris Pro
Resoluutio: 2560 x 1440 pikseliä
Kovalevy: 1 TB
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 51 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Takana ja jalassa naarmuja sekä pientä käytön jälkeä.
Tuotenumero 1F47I798

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä. Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!