MacBook Pro Retina 13″ (2.8GHz Core i7)

Intel Core i7 2.8 GHz (Turbo Boost jopa 3.3 GHz) / 16 GB / 1 TB SSD

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Tyylikäs Apple MacBook Pro 13" Retina-näytöllä, jossa on yli 4 miljoonaa pikseliä! Supernopea flash-arkkitehtuuri ja Intelin neljännen sukupolven kaksiytiminen prosessori tekevät kaikesta erittäin nopeaa. Varustettu suurella 1 TB SSD -kovalevyllä! Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -virtalähde. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2013. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i7 2.8 GHz (Turbo Boost jopa 3.3 GHz)
Muisti: 16 GB
Näytönohjain: Intel Iris Graphics 1GB
Resoluutio: 2560 x 1600 pikseliä
Kovalevy: 1 TB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 57 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Toiminnallisesti hyväkuntoinen laite. Pohjassa naarmuja, kannessa hieman käytön jälkeä. Näytössä hiusnaarmuja, jotka ei näy käytössä.
Tuotenumero 1F48I802

Kattava Käyttöturva

Tuote on tarkastettu valtuutetussa Apple-huollossa. Tuotteella on 6 kuukauden Käyttöturva. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!