MacBook Pro Retina 13″

Intel Core i7 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 8 GB / 256 GB SSD

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Tyylikäs Apple MacBook Pro 13" Retina-näytöllä, jossa on yli 4 miljoonaa pikseliä! Supernopea flash-arkkitehtuuri ja sarjassaan tehokkaampi Intelin Core i7 -prosessori tekevät kaikesta erittäin nopeaa. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -laturi. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2012. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i7 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 4000
Resoluutio: 2560 x 1600
Kovalevy: 256 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 73 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Toiminnallisesti hyväkuntoinen laite. Näytössä valovuotoa, joka näkyy vaalealla taustalla. Näytössä näppäimistön painautumaa. Rungossa käytön jälkiä.
Tuotenumero 1F54I470

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!