MacBook Air 13″

Intel Core i5 1.3 GHz (Turbo Boost 2.6 GHz) / 4 GB / 239 GB SSD

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

MacBook Air 13" TFT-laajakuvanäytöllä varustettu ultrakevyt kannettava tietokone tyylikkääseen työskentelyyn. Intelin 1.3 GHz dual-core i5 -prosessori ja nopea flash-arkkitehtuuri takaavat uskomattoman suorituskyvyn. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi MagSafe 2 -virtalähde. Laitemallin julkaisuvuosi 2013. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Core i5 1.3 GHz (Turbo Boost 2.6 GHz)
Muisti: 4 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 5000 1GB
Resoluutio: 1440 x 900
Kovalevy: 239 GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 72 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Rungossa joitain käytön jälkiä.
Tuotenumero 1F67I627

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!