SPRING SALE! Nyt pääsiäisen ajan runsaasti tuotteita jopa 15% alessa! Tuotteisiin tästä!
Spring Sale

MacBook Air 13″ (1.6GHz Core i5)

1.6GHz Dual Core i5 (Turbo Boost jopa 2.7GHz) / 8 GB / 128GB SSD

3.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

MacBook Air antaa tyyliä ja tehoa liikkuvaan työskentelyyn. Viidennen sukupolven Intel-prosessori, Thunderbolt 2 -liitäntätekniikka ja pitkä akunkesto mahdollistavat täydellisyyttä hipovan käyttökokemuksen. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi Apple MagSafe 2 -laturi. Laitemallin julkaisuajankohta alkuvuosi 2015. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!  

Tuotetiedot

Prosessori: 1.6GHz Dual Core i5 (Turbo Boost jopa 2.7GHz)
Muisti: 8 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 6000 1GB
Resoluutio: 1440x900 pikseliä
Kovalevy: 128GB SSD
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 31 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Toiminnallisesti hyväkuntoinen laite. Laitteessa kuvanmukaista käytön jälkeä ja näytössä lievää painaumaa, joka saattaa osittain näkyä käytössä.
Tuotenumero 1F63I104

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Kohtalainen: Tuote on kohtalaisessa käyttökunnossa. Siinä on yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute. Pyrimme kuvaamaan laitteen kunnon erityisen tarkasti. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!