SPRING SALE! Nyt pääsiäisen ajan runsaasti tuotteita jopa 15% alessa! Tuotteisiin tästä!

iMac 27″ Retina 5K (4.0GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost jopa 4.4 GHz) / 32 GB / 1 TB Fusion Drive

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Ultraohut, 5k Retina-näytöllä varustettu iMac tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Tehokas neljännen sukupolven Intel Quad-Core -prosessori yhdessä supernopean AMD-näytönohjaimen kanssa takaavat unohtumattoman käyttökokemuksen. Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi Applen langaton näppäimistö, tarvikehiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2014. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost jopa 4.4 GHz)
Muisti: 32 GB
Näytönohjain: AMD Radeon R9 M295X 4GB
Resoluutio: 5120 x 2880 pikseliä
Kovalevy: 1 TB Fusion Drive
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 46 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Siisti ja hyväkuntoinen laite.
Tuotenumero 1F61I440

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!