iMac 27″ (2.9GHz Quad-Core i5)

Intel Quad-Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz) / 16 GB / 1 TB

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Ultraohut iMac tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Kolmannen sukupolven Intel Core -prosessori yhdessä supernopean NVIDIA-näytönohjaimen kanssa takaavat unohtumattoman käyttökokemuksen. Pakettiin sisältyy laitteen lisäksi Applen langaton näppäimistö, hiiri ja virtajohto. Laitemallin julkaisuajankohta loppuvuosi 2012. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Prosessori: Intel Quad-Core i5 2.9 GHz (Turbo Boost 3.6 GHz)
Muisti: 16 GB
Näytönohjain: Intel HD Graphics 4000 1GB / NVIDIA GeForce GTX 660M
Resoluutio: 2560 x 1440
Kovalevy: 1 TB
Käyttöjärjestelmä: Sierra 10.12
Tuotteen ikä: 75 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Laitteessa muutama pieni käytön jälki.
Tuotenumero 1F66I643

Kattava Käyttöturva

Tuote on tarkastettu valtuutetussa Apple-huollossa. Tuotteella on 6 kuukauden Käyttöturva. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!