Thunderbolt Display 27″

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Laajenna käyttökokemuksesi aivan uusiin mittoihin! Thunderbolt-näyttö tarjoaa huikaisevan nopean tiedonsiirron, terävän kuvan ja monipuoliset liitännät. Ulkoisen näytön avulla parannat katselukokemustasi ja saat enemmän tilaa ikkunoillesi ja ohjelmillesi. Tuotepakettiin sisältyy näytön lisäksi virtajohto. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Resoluutio: 2560 x 1440 pikseliä
Tuotteen ikä: 84 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Siisti ja hyväkuntoinen laite.
Tuotenumero 1F49I091

Kattava Käyttöturva

Tuote on tarkastettu valtuutetussa Apple-huollossa. Tuotteella on 6 kuukauden Käyttöturva. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä. Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!