Apple TV 4 (32GB)

4.0 /5.0

Katsomasi tuote on valitettavasti jo myyty. Voit katsoa muut myynnissä olevat tuotteemme Osta-sivulta tai voit halutessasi tehdä laitevahdin, niin ilmoitamme sinulle, kun etsimääsi tuotetta tulee myyntiin.

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen Apple TV -mediasoitin 32GB tallennustilalla tarjoaa kattavan viihdevalikoiman televisioosi. Voit nauttia mm. iTunesisin, Netflixin ja YouTuben sisällöstä entistä mukavammin. AirPlaylla voit toistaa iPhonella tai iPadilla olevia videoita, esitellä kuvia ja nauttia musiikista televisiosi kautta. Apple TV tukee 1080p HD -kuvaa ja Dolby Digital 7.1 -tilaääntä. Tuotepakettiin sisältyy laitteen lisäksi Apple Remote -kaukosäädin sekä virtajohto. Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa!

Tuotetiedot

Muisti: 32 GB
Tuotteen ikä: 38 kuukautta
Apple laitetakuu voimassa: Päättynyt
Lisätiedot: Hyväkuntoinen laite. Rungossa pientä käytön jälkeä ja naarmuja.
Tuotenumero 1F66I515

Kattava Käyttöturva

Tuote on täysin testattu valtuutetussa Apple-huollossa! Annamme tuotteelle 12 kuukauden Käyttöturvan. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä. Lue lisää Käyttöturvastamme täältä.

Kunto

Hyvä: Tuote on hyvässä käyttökunnossa. Tuotteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta isoja lommoja, naarmuja tai puutteita ei ole. Kaikki tuotteemme toimitetaan alkuperäisen Applen laturin kanssa.

Toimitustapa

Tuote lähetetään 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Käytämme toimituksessa Postin palveluita. Saat tilauksestasi lähetystunnuksen paketin seuraamista varten. Voit tilata tuotteen myös Ovelle-pakettina tai noutaa sen varastoltamme Helsingistä.Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

niin saat ainutlaatuisia etuja!